• Yaza özel indirimleri kaçırma.
  • Hemen instagram hesap satın al ve hedeflerine ulaş.
  • Satılık instagram hesabı
  • İnstagram satılık hesaplar
  • satılık instagram hesapları

Hesap satın alan herkese oto beğeni hediye ! Satılık instagram hesabı burada !

Blog

Sosyal Medya Hesabı Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gereken 5 Şey

Hayatımızın her alanını sosyal medyada paylaşıyoruz. Özellikle alışveriş, gezi ve kişisel bilgilerimizde dahil olmak üzere her şeyi orada yayınlıyoruz. Hal böyle olunca sosyal medyada paylaşılanlar kadar takipçi profili de büyük bir önem arz ediyor. Özellikle şirketler, ürün tanıtımı yapmak isteyenler yada kendine kitle oluşturmak isteyenler takipçi satın alıyorlar. Bunu bir adım daha öteye taşımak isteyen kişiler ise, sosyal medya hesabı satın almayı tercih ediyorlar. 

Peki ama sosyal medya hesabı satın alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Tüm bu başlıkları sizin için bir araya topladık. 

1-     Satıcı Önemlidir

Hesap satın almak istediğiniz satıcının profili son derece önemlidir. Özellikle instagram hesap satın alayrıcalığından yararlanmak isterseniz satıcının profiline, önceki satışlarına, yorumlarına göz atmanızı tavsiye ederiz. Aksi takdirde bot takipçi, şişirme beğenilerle dolu bir hesap satın almış olabilirsiniz. 

2-     Tarihlere Mutlaka Göz Atın

Hesabın rakamları, takipçisi, izlenmesi, beğenisi kadar tarihleri de son derece önemlidir. Paylaşılan postların zaman aralığı hesabın kalitesi hakkında önemli ipuçları verir. Bu sebeple zaman aralıklarına özellikle dikkat etmeniz gerekmektedir. Üstüste atılmış gereksiz şişirilmiş postlar sizi boş bir hesaba yönlendirebilir. 

3-     Kitle Her Şeydir!

İlgili hesabın kitlesi, sizin mevcut kitlenizle kaynaşabilecek mi? Satın almak istediğiniz hesap sizin için ne kadar uygun? Tüm bu soruların cevabını değerlendirerek Instagram satın al benzeri seçenekleri göz önüne alın. Çünkü kitleniz sizi zorlayacaksa uzun vadede sorun yaşayabilirsiniz. 

4-     Sıra Rakamlara Geldi

Dikkat ederseniz, çoğu kişinin ilk dikkat ettiği şeyi en sona yazdık. Şimdi sıra beğeni, takipçi, izlenme, favori gibi sosyal medya geri dönüş rakamlarına bakmaya geldi. Her ne kadar tüm hesaplar için ortalama bir değerden bahsetmek söz konusu olmasa da yine de bir oran vardır. Bu oranın iyi hesaplanması gerekir. Geri dönüşler ve tüm bu rakamları objektif bir şekilde değerlendirmeniz uzun vadede size olumlu geri dönüşler sağlayabilir. 

5-     Uzmanına Gidin

Sizin için tüm bu kriterlere dikkat eden bir adres var! sosyalmedyahesap.com olarak, tüm bu seçenekleri bir arada değerlendiriyor ve en ayrıcalıklı hesap seçeneğine hızlı bir şekilde ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Dilerseniz adresimizi hemen şimdi ziyaret ederek en kaliteli ve en ayrıcalıklı hesaplar hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Söz konusu olan takipçi satın almak olduğunda ayrıcalıklı bir şekilde hizmet anlayışımızla çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Daha detaylı bilgi için sizi de kaliteli olanın adresine davet ediyoruz. 

Doğru adresten doğru hesabı satın alarak hem kitlenizi artırabilir hem de satışlarınızı çoğaltabilirsiniz. Sadece bir tık uzağınızda bulunan adresimizi ziyaret etmeniz en kaliteli olana ulaşmak için yeterli olacaktır. Farklı konu başlıkları hakkında bilgi sahibi olmak için sizleri de adresimize bekliyoruz.

İletişime Geç